OM DU TYCKER ATT EN BRA HANTVERKARE ÄR FÖR DYR. PROVA EN DÅLIG.

TJÄNSTER & SERVICE

 • Planering
  Planering Tveka inte att kontakta oss

  Går ni i tankar om att förändra ert boende på något vis eller är i behov av andra hantverks tjänster? Inga arbeten är för stora eller för komplicerade för oss. Hör av er för ett kostnadsfritt besök där vi går igenom era tankar och önskemål. Vi hjälper gärna till med bygglovshandlingar. 

   

 • Design
  Design Vi samarbetar med arkitekter

  Tillsammans med våra konstruktörer och arkitekter tar vi fram skisser och ritningar som behövs för projektet. Vårt specialområde är inredningsarbeten och med tillgång till eget snickeri kan vi snabbt bistå med inredningsdetaljer ute på våra entreprenader. 

 • Bygg
  Bygg Medlem i Sveriges Byggindustrier

  Som medlem i Sveriges Byggindustrier har vi tillgång till all den kompetens de besitter samt får fortlöpande information om förändringar och uppdateringar inom gällande lagar, regler och normer rörande byggande.

  Vilket borgar för er trygghet!

 • Rot
  Rot Vi hjälper dig administrera

  Hos oss får ni hjälp med ROT-sektorn. Reparation, ombyggnad, tillbyggnad samt nybyggnation. När vi inte själva räcker till har vi ett fullt samarbetsteam som bistår oss med de specialkunskaper som kan behövas. Vi hjälper personligen till med byggprojektering inom ROT-sektorn.

Senaste projekt

 • Blossalyckan i Arild

  Blossalyckan i Arild

  Nybyggnation av ett passivhus i Kullabygden. På attraktiva Blossalyckan på en av de högre belägna tomterna kommer vi att uppföra detta passivhus. Planerad försäljning Sensommaren/Hösten 2022.

  LÄS MER

Kontakt info