OM DU TYCKER ATT EN BRA HANTVERKARE ÄR FÖR DYR. PROVA EN DÅLIG.

Partners

När vi inte själva räcker till eller behöver ta hjälp med specialkompetens inom vårt åtagande så har vi samarbete med samtliga förekommande hantverkare inom byggprocessen såsom: elektriker, målare, rörläggare, murare, plåtslagare och glasmästare för att nämna några.

Vi samarbetar även med konstruktörer och arkitekter, samt med en fastighetsmäklare. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier sedan många år, där vi får tillgång till all den kompetens de besitter, samt får fortlöpande information om förändringar och uppdateringar gällande lagar, regler och normer gällande byggprocessen- vilket borgar för er trygghet.

Behöver ni hjälp med bygglovsansökan och en ev. kontrollansvarig under processen hjälper vi gärna till med detta.

 • Karin Petterssons Karin Petterssons

  Karin Petterssons Arkitektbyrå är en arkitektfirma i Ängelholm som hjälper oss med allt från enkla skisser till fullt färdiga byggritningar.

  LÄS MER
 • Länsbergs Länsbergs

  Kanske har du just bestämt dig för att sälja din fastighet. Kanske söker du ditt nya drömboende med ljus och lykta. Eller så vill du bara veta mer om hur det är att bo och leva här på Kullahalvön.

  LÄS MER
 • Höganäs Specialsnickeri Höganäs Specialsnickeri

  Höganäs specialsnickeri hjälper oss med alla snickeriarbeten som tex. Fönster och dörrar som inte skall vara standard , samt div inredningar.

  LÄS MER
 • Trädgårdspatrullen Trädgårdspatrullen

  Anförtro er trädgård tryggt till oss. Vi utför trädgårdsarbete allt enligt era önskemål. Er trädgård blir en njutbar oas utan måsten och stress.

  LÄS MER
 • Pålsjö VVS Pålsjö VVS

  Pålsjö VVS hjälper oss med alla förekommande arbeten inom VVS. Pålsjö VVS har sitt företag på Gategården i Viken

  LÄS MER

Kontakt info